Bereikbaar:  MA.-Vr. vAn 9.00 TOT 18:00 UUr - info@schoorsteen-rvs.nl
Betaalmethoden:

Kachelpijpverlenging

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vind de juiste kachelpijpverlenging of kachelpijpverhoging online - zo werkt het

Een kachelpijpverlenging kan worden geïnstalleerd zonder uitgebreide ombouwwerkzaamheden en leidt tot een geoptimaliseerde werking van de openhaard. Een kachelpijpverlenging is een roestvrijstalen element dat eenvoudig op de kachelpijp kan worden geplaatst, waardoor het wordt verlengd. De lengte van de kachelpijp bepaalt de onderdruk en dus de trek in de schoorsteen. Voor een correcte bevestiging van het element zijn eenvoudige montageplaten voldoende. Bij het zoeken naar de geschikte kachelpijp uitbreiding kan uit een groot aanbod artikelen gekozen worden. Of een enkelwandige of dubbelwandige uitvoering de juiste keuze is, hangt af van de gewenste functie van de uitbreiding van de haard. Enkelwandige buizen worden vaker in het huis gebruikt, omdat deze beter de warmte afgeven aan de omgeving en verder niet in contact komen met de buitenomgeving. Dubbelwandige verlengingen worden vaker buiten gebruikt omdat ze geen warmte uitstralen en beter bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en zijn daardoor ook veiliger.

Beste kwaliteit rechtstreeks van de fabrikant

De kachelpijpverlenging die u op onze site vindt, voldoen aan alle huidige veiligheidsnormen en kwaliteitsnormen. Zo bieden ze alle voordelen die kachelpijpverlenging beloven. In Duitsland, maar ook in de meeste andere landen van de Europese Unie, is het nu wettelijk verplicht dat de kachelpijpverlenging gemaakt moeten zijn van hoogwaardig roestvrijstaal. We nemen deze eis zeer serieus en garanderen de absolute tevredenheid met onze kachelpijpverlenging. Als u voor ons een kachelpijp uitbreiding kiest, krijgt u 25 jaar garantie.

Kachelpijp uitbreiding aangepast aan uw bouwproject

Of u nu kiest voor een enkelwandige kachelpijpverlenging of zoekt naar een dubbelwandig model, u krijgt altijd de perfecte kachelpijpverlenging. Deze zijn verkrijgbaar in een lengte tussen 0,5 meter en 1,5 meter en in een diameter van 130 mm, 150 mm, 180 mm en 200 mm. Dankzij de grote selectie zijn onze kachelpijpverlenging universeel toepasbaar. We adviseren u ook graag over het kiezen van de juiste inbrengdiepte. Dit is gestandaardiseerd voor kachelpijpverlenging met 250 mm, maar natuurlijk kan de insteekdiepte ook individueel worden aangepast. Bovendien is het mogelijk om de uitbreiding van de kachelpijp aan te passen aan de vorm van de bestaande schoorsteen. Dit is niet alleen belangrijk om visuele redenen, de correcte werking van de kachelpijphoogte kan alleen worden gegarandeerd als deze perfect past.