Bereikbaar:  MA.-Vr. vAn 9.00 TOT 18:00 UUr - info@schoorsteen-rvs.nl
Betaalmethoden:

Over ons

WIJ HEBBEN DE GESCHIKTE OPLOSSING EN HELPEN U GRAAG 

Ons bedrijf staat in heel Europa bekend voor de productie van roestvrijstalen kachelpijpen en kachelpijp elementen. Wij bieden zowel complete roestvrijstalen kachelpijpsets, die zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, als individuele kachelpijpelementen, die wij graag voor u samenstellen als een complete set voor uw bouwproject.

Onze kachelpijpen zijn gemaakt van hittebestendige metalen. Ons portfolio is expliciet afgestemd op de eisen van de klant en biedt daarom enkelwandige kachelpijpen in 150 mm en dubbelwandige roestvrijstalen kachelpijpen met de volgende binnendiameters: 130 mm, 150 mm, 180 mm en 200 mm. Uiteraard doen wij er alles aan om de wensen van onze klanten te verwezenlijken, met name op het gebied van gebruiksgemak, daarom omvat ons assortiment roestvrijstalen kachelpijpen het gepatenteerde Twist-Lock schroefsysteem. Onze roestvrijstalen kachelpijpelementen worden eenvoudig in elkaar gedraaid met dit systeem en daarnaast nog extra beveiligd met een klemband.

Vanzelfsprekend is de productie van al onze producten onderworpen aan de gebruikelijke nationale, gespecialiseerde certificering. Ze voldoen dus aan de vereisten van de ISO 9001: 2008 en de CE-certificering. Daarnaast omvat ons portfolio ook kachelpijpen voor industriële installaties, grote openhaarden, vrijstaande kachelpijpsystemen en voorgespannen kachelpijpen.
Doppelwandige Edelstahlschornsteine

ONZE EXPERTISE IN EEN OOGOPSLAG

Als ervaren fabrikant van kachelpijpen en roestvrijstalen kachelpijp elementen  beschouwen wij onszelf ook als dienstverleners en consultants voor onze klanten.Vaak krijgen we de opdracht om de complete planning voor de kachelpijp over te nemen. Bij ons krijgt de klant alles van één enkele bron. Of het nu gaat om productie of consulting: beide worden door ons efficiënt en professioneel uitgevoerd.
Indien het nog niet duidelijk genoeg is, willen wij nogmaals benadrukken dat wij altijd op zoek zijn naar op maat gemaakte oplossingen voor u. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ons uw wensen en ideeën te vertellen, zodat we een persoonlijke offerte kunnen maken dat bij u past: prijs, professioneel en tijdig (in uitvoering).

CONCLUSIE

Omdat we in Bremen een nieuw distributiecentrum hebben opgezet en een wereldwijd logistiek netwerk hebben, kunnen we snel reageren op de wensen van onze klanten. Het feit dat dit alles wordt gecombineerd met de hoogste kwaliteit in planning en uitvoering hoeft niet te worden benadrukt.

Kortom, we bieden onze klanten overal in Europa en wereldwijd exclusieve en op maat gemaakte oplossingen, evenals een service die altijd voor u beschikbaar is. Neem gerust contact met ons op - we kijken ernaar uit om van u te horen!

ONZE GEGEVENS

Voor uw gemak hebben wij hier nog al onze belangrijkste gegevens voor u op een rij, voor meer informatie over ons bedrijf kunt u terecht bij de algemene voorwaarden:

KvK nummer: HRB 27856

BTW nummer: NL 825.782.752 B01

Telefoonnummer: 06 - 28577128

E-mail: info@kachelpijp-RVS.nl 

Adres: Hollerallee 8, 28209 Bremen