Bereikbaar:  MA.-Vr. vAn 9.00 TOT 18:00 UUr - info@schoorsteen-rvs.nl
Betaalmethoden:

Dakdoorvoer

De dubbelwandige roestvrijstalen kachelpijpen die door het dak moeten worden geïnstalleerd hebben een dakdoorvoer nodig. Al onze dakdoorvoeren zijn beschikbaar voor daken met een helling van 0 tot 45 graden. Wij beschikken over zowel aluminium als loodschort dakdoorvoeren.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Roestvrijstalen kachelpijp dak doorvoer, nu met of zonder loodschort.

Wij zijn fabrikant van roestvrijstalen kachelpijpen en bijpassende accessoires zoals dak doorvoeringen. Zodra een roestvrijstalen kachelpijp door een plafond wordt gemonteerd heeft u dak doorvoering nodig. In ons assortiment krijgt u dak doorvoeringen voor zowel platte als hellende daken. Bepaal eerst de helling van uw dak voordat u bestelt in onze winkel. Op basis hiervan kunt u vervolgens uw bestelling bij ons afronden. De dak doorvoeringen met flexibele loodschort zijn speciaal ontworpen voor daken met dakpannen.

Op de volgende productfoto ziet u een dak doorvoer met loodschort voor daken met dakpannen. De glanzende buis is gemaakt van roestvrijstaal en het donkere gebied van lood. Deze dak doorvoer is geschikt voor daken met een helling van 30-45 graden. Als u producten buiten onze online winkel koopt, houd er dan rekening mee dat vaak de binnendiameter is aangegeven en u daarom 50 mm aan isolatiedikte nog moet toevoegen om de buitendiameter te berekenen.

Dachdurchführung Edelstahlschornstein mit Blei

Dak doorvoeringen voor platte daken

Onze dak doorvoeringen voor platte daken zijn volledig gemaakt van aluminium. Op de volgende productfoto ziet u een geschikte dak doorvoer.

Dachdurchführung Flachdach

De juiste stormkraag voor uw da kdoorvoer

Wanneer u een dak doorvoer installeert heeft u ook een stormkraag nodig om te beschermen tegen regenival. Een stormkraag dicht het gaat wat ontstaan tussen de kachelpijp en de dak doorvoer. Door de stormkraag kan er geen water in de kachelpijp en dus in uw huis komen.

 

Installatie van dak doorvoeren

Voor de juiste installatie van dak doorvoeren adviseren wij u om contact op te nemen met een specialist. Die kan voorkomen dat water door het dak uw huis binnendringt. Volgens brandbeveiligingsvoorschriften moet de roestvrijstalen kachelpijp een afstand van minimaal 20 cm hebben tot onbrandbare wanden en een afstand van 45 cm tot brandbare wanden