Bereikbaar:  MA.-Vr. vAn 9.00 TOT 18:00 UUr - info@schoorsteen-rvs.nl
Betaalmethoden:

Dubbelwandige elementen

Onze dubbelwandige roestvrijstalen kachelpijpen zijn CE-gecertificeerd en TÜV-goedgekeurd. Bij ons kunt u terecht voor een breed aanbod aan complete kits tot verschillende individuele componenten. Al onze roestvrijstalen kachelpijpen en artikelen zijn dubbelwandig en getest op het hoogste niveau (1000 ° C). Alleen V4A (binnenpijp) en V2A roestvrijstaal (buitenpijp) worden gebruikt, waarop wij een garantie van 15 tot 25 jaar) op beloven. Wij als fabrikant hebben vele jaren ervaring en adviseren u graag over de planning van uw kachelpijp. Wij hechten veel belang aan onze service en hoge kwaliteit van de artikelen.

 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Roestvrijstalen kachelpijpen - de praktische en kosteneffectieve oplossing voor uw haard of kachel

Onze roestvrijstalen kachelpijpsystemen verschillen van klassieke kachelpijp set in hun materiaal. Waar de conventionele kachelpijp van baksteen is gebouwd, is onze roestvrijstalen kachelpijp gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Het gebruik van dit materiaal voorkomt rookgascondensatie al in de kachelpijp. Roestvrijstalen kachelpijpsystemen vervullen hetzelfde doel als klassieke kachelpijpvarianten, namelijk de afvoer van rookgas. 

In vergelijking met een conventionele kachelpijp, wordt onze gepatenteerde roestvrijstalen kachelpijp met Twist-Lock-systeem in elkaar geschoven en vervolgens vastgedraaid. Het opstellen is daarom veel eenvoudiger, efficiënter en goedkoper.

Het verwijderen van rookgassen is onmisbaar, omdat haarden en kachels niet in gebruik mogen worden genomen zonder een goedgekeurde en berouwbare kachelpijp. Roestvrijstalen kachelpijpen worden onderworpen aan bepaalde eisen. Alleen wanneer de kachelpijpen aan alle vereiste criteria voldoen, zullen ze de nodige goedkeuringen ontvangen om te worden gebruikt als kachelpijp voor het verwijderen van rookgas. Onze roestvrijstalen kachelpijpen zijn allemaal TÜV- en CE-gecertificeerd. Wij, als fabrikant, geven u ook een garantie van 25 jaar, omdat de kwaliteit van onze producten overal in de EU erkend is.