Bereikbaar:  MA.-Vr. vAn 9.00 TOT 18:00 UUr - info@schoorsteen-rvs.nl
Betaalmethoden:

Roestvrijstalen kachelpijp sets buiten

Onze dubbelwandige roestvrijstalen kachelpijpen zijn CE-gecertificeerd en TÜV-goedgekeurd. Bij ons kunt u terecht voor een breed aanbod aan complete kits tot verschillende individuele componenten. Al onze roestvrijstalen kachelpijpen en artikelen zijn dubbelwandig en getest op het hoogste niveau (1000 ° C). Alleen V4A (binnenpijp) en V2A roestvrijstaal (buitenpijp) worden gebruikt, waarop wij een garantie van 15 tot 25 jaar) op beloven. Wij als fabrikant hebben vele jaren ervaring en adviseren u graag over de planning van uw kachelpijp. Wij hechten veel belang aan onze service en hoge kwaliteit van de artikelen.

 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Het Twist-Lock-systeem

Dankzij onze gepatenteerde Twist-Lock-technologie is de constructie van onze producten zeer eenvoudig. Deze techniek werkt als een jampot en is zeer gemakkelijk te hanteren. Onze ervaring leert dat zelfs de minst technische mensen in staat zijn om onze roestvrijstalen kachelpijp sets in slechts enkele minuten op te bouwen. Als u nog vragen heeft over het installeren, kunt u op onze site terecht voor montage-instructies en een video,  die stap voor stap uitleggen hoe u verder moet gaan met de installatie van uw roestvrijstalen kachelpijp. U kunt ook per e-mail of tijdens onze openingstijden telefonisch contact met ons opnemen.

Roestvrijstalen kachelpijp set - Direct van de fabrikant

Hier vindt u roestvrijstalen kachelpijpsets in verschillende lengtes en met verschillende binnendiameters. Onze kits voor openhaarden zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen allemaal modulair worden uitgebreid. Als u op onze webshop geen passende lengte vindt, kunt u extra lengte-elementen bestellen in onze online winkel en zo de gewenste hoogte bereiken. Daarnaast kunnen producten zoals dakdoorvoeringen in het gewenste aantal graden, bochten of verstelbare muurbeugels aan de kachelpijpset worden toegevoegd.

Bovendien is de roestvrijstalen kachelpijp installatie heel eenvoudig, zie hiervoor de installatie instructies
U bent ook welkom om telefonisch contact met ons op te nemen voor advies op maat.

Waarom Kachelpijp-RVS?

We bieden u een eerlijke prijs voor een roestvrijstalen kachelpijp, inclusief een fabrieksgarantie van 25 jaar. Onze kachelpijp elementen hebben allemaal de TÜV en CE certificering ontvangen. Onze materiaaldikte van 0,5 mm en de premium corrosieklasse (V2) zorgt voor een zeer lange levensduur. Daarnaast is natuurlijk een extreem hoge temperatuurbestendigheid van 600 graden Celsius gegarandeerd.

Roestvrijstalen kachelpijp - dubbelwandig en robuust

Onze roestvrijstalen kachelpijpen zijn allemaal dubbelwandig en geschikt voor buiten- en binnen installaties. In tegenstelling tot de enkelwandige roestvrijstalen kachelpijp, heeft u geen extra isolatielaag nodig en kunt u de kachelpijp direct aan de buiten- of binnenkant van uw gebouw monteren. Roestvrijstalen kachelpijpen zijn bestand tegen uitdroging en vocht. Deze functies zorgen ervoor dat onze klanten aan de veilige kant staan ​​met onze roestvrijstalen kachelpijp producten.